Feestavond

Spectaculaire Dorpsquiz opent Eefdese Dorpsfeesten 2019!

17/01/2019

In teamverband strijden om de eeuwige Eefdese roem … daarmee opent de Oranjevereniging Eefde haar Dorpsfeesten 2019 op donderdag 20 juni in de feesttent. Geïnspireerd door het grote succes van dit opkomend fenomeen in vele andere dorpen, denkt de OVE met de dorpsquiz een

Najaarsfeest

Najaarsfeest met als thema Bokbieravond

Schutterskoning 2016

Archief:
05/06/2016

Eefde heeft een nieuwe schutterskoning en wel Gerrit Menkveld sr. In de middag tijdens de kinderactiviteiten werden onder de jeugd Duco Majoor en Ivanka Jansen het schutterspaar.

Bokbieravond

Op zaterdag 17 oktober organiseerde de Oranjevereniging Eefde samen met stichting het Hart het najaarsfeest dat in het thema van bokbier stond. Tijdens het feest werden drie verschillende bokbieren geschonken: Grolsch bokbier, La Chouffe en La Trappe.

Vooraf konden de gasten deelnemen aan een stamppotbuffet. Op de feestavond draaide DJ Tommy Top 40 hits, oldies en R&B hits. Al met al een geslaagde avond!

Abonneren op RSS - Feestavond