Kermis

In juni organiseert de Oranjevereniging gedurende drie dagen tentfeesten op het feestterrein bij Dorpshuis Het Hart, waar tevens diverse kermisattracties zijn opgesteld.

Matinee voorstelling

10/03/2019

Matinee voorstelling: Aan de keukentafel

Op donderdagmiddag 20 juni organiseren wij een matinee voorstelling.
Deze voorstelling wordt uitgevoerd door Theatergroep Mooi Weer. Dit is een eigentijds theater met veel muziek gericht op senioren.

Spectaculaire Dorpsquiz opent Eefdese Dorpsfeesten 2019!

17/01/2019

In teamverband strijden om de eeuwige Eefdese roem … daarmee opent de Oranjevereniging Eefde haar Dorpsfeesten 2019 op donderdag 20 juni in de feesttent. Geïnspireerd door het grote succes van dit opkomend fenomeen in vele andere dorpen, denkt de OVE met de dorpsquiz een

Schutterskoning 2018

04/06/2018

De schutterskoning van 2018 is Johan van der Brink!

Rectificatie programma kinderactiviteiten 1 juni

09/05/2018

Het programma voor de kinderactiviteiten op vrijdag 1 juni is gewijzigd. Het programma in het boekje klopt niet, graag onderstaande aanhouden.

12.25 uur Groepen 5 t/m 8 verzamelen in de tent bij 't Hart.

Groep 5 t/m7 gaan uit hun dak in de tent met de Kidzz DJ. Liedjes aanvragen, spelletjes en dansen het kan allemaal. Trek je coolste outfit aan en swingen maar!

Groep 8 gaat vogelschieten. De jeugdschutterspaar zal eregast zijn op het schuimfeest die avond en hoeft de drankjes niet zelf te betalen.

beachvolleybal

Een geslaagde beachvolleybal dag.

in de ochtend was het voor de kinderen en in de middag deden er 48 teams mee.

Schutterskoning 2017 Peter Harmens

10/06/2017

De voorzitter van de Oranjevereniging Eefde, Peter Harmens, werd gisteren de schutterskoning 2017 tijdens het vogelschieten.

Vrijdagmiddag juni feest

Een zeer geslaagde middag voor alle kinderen uit Eefde

Abonneren op RSS - Kermis