Kermis

In juni organiseert de Oranjevereniging gedurende drie dagen tentfeesten op het feestterrein bij Dorpshuis Het Hart, waar tevens diverse kermisattracties zijn opgesteld.

Schutterskoning 2018

04/06/2018

De schutterskoning van 2018 is Johan van der Brink!

Rectificatie programma kinderactiviteiten 1 juni

09/05/2018

Het programma voor de kinderactiviteiten op vrijdag 1 juni is gewijzigd. Het programma in het boekje klopt niet, graag onderstaande aanhouden.

12.25 uur Groepen 5 t/m 8 verzamelen in de tent bij 't Hart.

Groep 5 t/m7 gaan uit hun dak in de tent met de Kidzz DJ. Liedjes aanvragen, spelletjes en dansen het kan allemaal. Trek je coolste outfit aan en swingen maar!

Groep 8 gaat vogelschieten. De jeugdschutterspaar zal eregast zijn op het schuimfeest die avond en hoeft de drankjes niet zelf te betalen.

beachvolleybal

Een geslaagde beachvolleybal dag.

in de ochtend was het voor de kinderen en in de middag deden er 48 teams mee.

Schutterskoning 2017 Peter Harmens

10/06/2017

De voorzitter van de Oranjevereniging Eefde, Peter Harmens, werd gisteren de schutterskoning 2017 tijdens het vogelschieten.

Vrijdagmiddag juni feest

Een zeer geslaagde middag voor alle kinderen uit Eefde

Vrijdagmiddag juni feest

Een geslaagde gezellige middag voor de kinderen uit Eefde.

Schuimparty tijdens de dorpsfeesten

31/05/2017

Voor het eerst wordt er tijdens de dorpsfeesten een schuimparty georganiseerd voor de jeugd van 12 - 18 jaar. De party wordt in de feesttent gegeven op vrijdag 9 juni van 19.00 - 21.00 uur. Er wordt dan geen alcohol geschonken. Entree is gratis.

Abonneren op RSS - Kermis