Lichtoptocht

De Eefdese buurten presenteren zich in een optocht met verlichte wagens in een jaarlijks ander thema. De muziekverenigingen “De Harmonie” en “Concordia” zorgen voor de muzikale omlijsting.

Eefde geniet na van indrukwekkende lichtoptocht

14/10/2018

Heel Eefde heeft weer kunnen genieten van de prachtige wagens

Uitslag lichtoptocht 2018

13/10/2018

Boedelburen winnaar lichtoptocht 2018

Verlichte wagens klaar voor Eefdese lichtoptocht 2018

11/10/2018

Eefde maakt zich weer op voor de traditionele lichtoptocht op 13 oktober. In loodsen en bij boerderijen werken 7 buurten en een aantal groepjes kinderen al wekenlang ijverig om de gunsten van de jury  te winnen en het dorp te vermaken met een prachtige versierde wagen . Mis niks van dit spektakel - moedig de buurten aan langs de route en kom naar de spectaculaire presentatie van de wagens bij het Hart!

Winnaars lichtoptocht 2017

21/10/2017

Trots zijn wij op onze buurten, we danken iedereen voor al hun inzet. Het was een zeer geslaagde en goed bezochte optocht.

De uitslag van de optocht:

1. Boedelhofweg

2. Bloemhof

3. Spijkwijk

Bij de kinder lichtoptocht hebben de Achterhoekse Kniepertjes gewonnen. Nogmaals gefeliciteerd allemaal.

Lichtoptocht en najaarsfeest

13/10/2017

De Eefdese buurten hebben weer hun uiterste best gedaan om een praalwagen te maken voor de jaarlijkse lichtoptocht in Eefde. De optocht wordt begeleidt door de muziekverenigingen 'de Harmonie' en 'Concordia'. Vanaf 19.00 uur kan iedereen de verlichte praalwagens komen bewonderen.

De route van de wagens: Kazernestraat/Kazerneplein/Boedelhofweg/Schoolstraat/Zutphenseweg/Beeklaan/ Nachtegaalstraat/Julianalaan/Zutphenseweg/Jolinkweg/Papaverhof rechts/Wikkelaan/Schruinklaan/Ensinkweg/Haverkerweg/Bargeweg eindpunt is het Triverseplein.

Lichtoptocht

Een creatieve geslaagde optocht van de buurten.

winnaar boedelburen met Lucky Luke

2e bloemhof met Sponsbob

3e eefsche veld met Donald Duck

Lichtoptocht 26-4-2015

Lichtoptocht buurten 26-4-2015

WIJZIGING ROUTE LICHTOPTOCHT

25/04/2015

Het feit dat de kruising Schurinklaan Bargeweg opgebroken is vanwege de Traverse, is er een wijziging in het laatste deel van de route van de lichtoptocht:

.... Julianalaan/Zutphenseweg/(tot het Nuesink) / Ensinkweg/Egginkskamp/Bargeweg/ Havekerweg = einde optocht.

De wijk Papaverhof/Wikkelaan slaan we dit jaar dus over.

UITSLAGEN BUURTSPELEN 2014

27/04/2014

Vier dagen hebben de Eefdese buurten een sportieve strijd geleverd. Hieronder vindt u de definitieve uitslagen van de Avondspelen, Playbackshow, Lichtoptocht en Buurtspelen.

Abonneren op RSS - Lichtoptocht