Helden van Eefde

De Helden van Eefde is een uniek evenement waarbij een ieder uit de omgeving van Eefde zijn of haar zangtalent ten gehore kan brengen onder begeleiding van harmonieorkest Concordia Eefde.

Spectaculaire Dorpsquiz opent Eefdese Dorpsfeesten 2019!

17/01/2019

In teamverband strijden om de eeuwige Eefdese roem … daarmee opent de Oranjevereniging Eefde haar Dorpsfeesten 2019 op donderdag 30 mei in de feesttent. Geïnspireerd door het grote succes van dit opkomend fenomeen in vele andere dorpen, denkt de OVE met de dorpsquiz een

Held van Eefde 2017

10/06/2017

De twaalf jarige Yara Beeks heeft de helden van Eefde 2017 gewonnen met het nummer "Lost" van Anouk.

Nummer 2 werd Romée Frederiks en nummer 3 Jolanda Steman.

 

Aanmelden voor de Helden van Eefde 2017

23/02/2017

Op donderdag 8 juni vindt voor de tiende keer in Eefde het evenement De Helden van Eefde plaats. Het evenement in de regio voor ervaren amateurzangers(sen), maar ook voor onervaren zangers(sen).

Meedoen biedt een prachtige uitdaging: een live optreden met groot orkest (Concordia Eefde) en veel publiek, in een laag drempelige, sfeervolle omgeving en professionele begeleiding. Aanmelden kan t/m 7  maart via e-mail, wietske.vanderhoeve@concordiaeefde.nl

Nieuwe Held van Eefde 2016

05/06/2016

Afgelopen donderdag is Jeroen Webbink de winnaar geworden van de Helden van Eefde. Met het lied "Mom" van Garth Brooks won hij de harten van de jury. De negende editie van deze zangwedstrijd georganiseerd door de Oranjevereniging Eefde en Concordia barstte vol talent!

De jury koos voor een gedeelde nummer twee: Joan van Haarlem (met het nummer "Mag ik dan bij jou") en GIjs Neplenbroek (met het nummer "een glimlach van een kiind").

De negen damens van het Spijkerkoor kreeg de zaal op zijn kop en kregen veel applaus van het publiek.

Helden van Eefde

Een zeer geslaagde avond vol muziek en gezelligheid.

voor jong en oud.

 

Wie wordt de held van Eefde 2016?

11/05/2016

Tijdens de Midwinterbijeenkomst van 22 januari j.l. heeft Klaas Bron, voormalig voorzitter Oranjevereniging Eefde, de inschrijving voor De Helden van Eefde officieel geopend.

De talentenwedstrijd wordt dit jaar gehouden op donderdag 2 juni tijdens de Dorpsfeesten in Eefde. Regionae zangtalenten kunnen zich nu inschrijven voor deze bijzondere zangwedstrijd via www.heldvan.nl of contact opnemen met Carla Helder op 06-42457876.

BOLINA AALDERINK: Held van Eefde 2015!!

05/06/2015
Het was weer een groot spektakel donderdagavond 4 juni in de feesttent bij 
de Helden van Eefde.
Ruim 400 gasten konden genieten van 12 fantastische optredens. 
 
Als deelnemer ben je sowieso een held! maar de uiteindelijke winnares is geworden:
 
BOLINA AALDERINK met het liedje The Climb van Miley Cyrus. 
 

Helden van Eefde 2015

Een zeer geslaagde avond met veel talenten.

met als winnares Bolina Aalderink

Pagina's

Abonneren op RSS - Helden van Eefde