Zaterdag 26 april: viering Koningsdag

05/04/2014
08.15 uur
Klokken luiden de feestdag in en muzikale rondgang m.m.v. “Concordia” en
 “De Harmonie”.
Start vanaf  marktpleintje aan de Schoolstraat!

08.30 uur
Onder begeleiding van de muziekverenigingen lopen de kinderen van beide basisscholen, de peuters van PSZ Kiekeboe, de kinderen van KDV Kabouterdorp en overige belangstellenden richting Verzorgingscentrum  HET SPIJK waar de aubade zal plaatsvinden.

08.45 uur
Officiële opening Koningsdag

Toespraken, muziek en vlaggenparade

09.15 uur
Onder begeleiding van de muziek lopen de kinderen naar de sportvelden van SC Eefde aan de Meijerinkstraat waar zij een attractief programma krijgen aangeboden.

09.30 uur
Kinderen van de peuterspeelzaal, kinderdagverblijf en de groepen  1&2  gaan genieten van poppentheater “De Kletskous” met de voorstelling ‘au, mijn neus!” met Hugo het Leeuwenjong en zijn mama.

Na afloop rond 10.15 uur is er voor de kleintjes een traktatie.

09.30 uur
Diverse sportclinics verzorgd door meerdere sportverenigingen uit Eefde. Als je na de sportclinics nog energie over hebt, kan je je uitleven op de Stormbaan!
Bestemd voor de groepen 3 t/m 8 van de “Bargeweide” en “Villa60”

Na afloop, rond 11.15 uur, is er voor de kinderen een traktatie.

Ouders en belangstellenden krijgen koffie/thee met een koek                                       aangeboden.

Locatie  Sportvelden SC Eefde aan de Meijerinkstraat.

20.45 uur         Lichtoptocht

De Eefdese buurten presenteren zich middels verlichte wagens m.m.v.                    de "Harmonie” en “Concordia”.
               Het onderwerp/motto voor de aankleding van de wagens is:

Olympische Spelen

Route: Inrijden Gymnastieklaan en opstellen in de Kerklaan

Starten : Kazernestraat/Kazerneplein/Boedelhofweg/Schoolstraat/Zutphenseweg/
beeklaan/Nachtegaalstraat/Julianalaan/Zutphenseweg/Jolinkweg/Papaverhof rechts/Wikkelaan/Schurinklaan/Bargeweg/Havekerweg/Ensinkweg/Schurinklaan/
eindpunt bij Coop.

21.30 uur        Oranjebal m.m.v. de Trainband

TRAINBAND…. WEGENS GROOT SUCCES ook dit jaar weer gecontracteerd . Een band die alle situaties aan kan. Vol enthousiasme en passie, kracht en plezier gaan ook dit jaar weer de voetjes van de vloer!!

23.00 uur   Prijsuitreiking lichtoptocht

01.30 uur   Einde feestdag