Wie wordt de held van Eefde 2016?

11/05/2016

Tijdens de Midwinterbijeenkomst van 22 januari j.l. heeft Klaas Bron, voormalig voorzitter Oranjevereniging Eefde, de inschrijving voor De Helden van Eefde officieel geopend.

De talentenwedstrijd wordt dit jaar gehouden op donderdag 2 juni tijdens de Dorpsfeesten in Eefde. Regionae zangtalenten kunnen zich nu inschrijven voor deze bijzondere zangwedstrijd via www.heldvan.nl of contact opnemen met Carla Helder op 06-42457876.

De Helden van Eefde wordt dit jaar voor de 9e keer georganiseerd door de Oranjevereniging Eefde en koninklijke erkende muziekvereniging Concordia uit Eefde en zijn het hoogtepunt tijdens de dorpsfeesten in juni.

De zangtalenten kunnen alleen, samen of als groep optreden. Muzikaal worden ze begeleid door ca. 65 muzikanten: het harmonieorkest van Concordia aangevuld met een combo. In overleg worden de muzieknummers gekozen welke gezongen gaan worden.

We doen dit jaar een extra oproep voor mannelijke zangtalenten! In de aanloop tot deze zangtalentenwedstrijd zijn er meerdere repetities met orkest ingepland en wordt de deelnemers een professionele fotoshoot in de studio van Pascale Drent te Zutphen aangeboden