Vrijdag 25 april: Playbackshow en Oranjebal

07/04/2014

19.00 uur  Playbackshow    (locatie: Het Hart)

Evenals vorig jaar verzorgen de buurten een optreden in de Playbackshow. Het resultaat van deze playbackshow telt mee in het totale eindresultaat van de avond- en buurtenspelen.

21.00 uur   Oranjebal m.m.v. partyband Trigger

What's in a name? Nou precies dat wat deze band wil zijn: de 'Trigger' die het feest doet beginnen.

Of er nou 50, 500 of 5000 man staan, de band gaat voor een feest! De allerbekendste nummers, top-100, dance classics, rock of juist Nederlandstalig, Trigger brengt het allemaal!

De band bestaat nu uit 5 enthousiaste, prettig gestoorde maar professionele muzikanten in een klassieke formatie van drum, bas, gitaar, keyboard en zang. Juist omdat drie van de 4 heren naast het strakke koorwerk ook lead kunnen zingen is het repertoire van Trigger heel breed en zijn zij in staat bijna ieder nummer te brengen.

Graag stellen wij de leden van Trigger aan u voor:
* Hilke Beijer            Zang
* Erik Schut              Bas & Zang