UITSLAG KINDER- LICHTOPTOCHT

27/04/2014

Aan de lichtoptocht doen ook kinderen mee. Ze zijn allemaal prachtig uitgedost in mooie zelfgemaakte wagens en andere vervoermiddelen. Deze groep wordt apart beoordeeld door een jury.

De uitslag van de kinderlichtoptocht is als volgt:

1e plaats:

Holland Geineken huis. kinderen: Assia en Yassine Meijer, Tim Franken, Jim Pelskamp, Wouter Veldhuis, Annemijn Verschure, Marit Donderwinkel, Niels Brokken en Mike Hammers
Toelichting: de kinderen hebben duidelijk zelf de hand gehad in het maken van de wagen. De uitvoering zag er verzorgd uit en alles klopte. Simpele opzet maar doeltreffend. Wat het meest opviel was het zichtbaar aanwezige enthousiasme van de kinderen. Ze zongen, dansten, en maakten contact met het publiek.

2e plaats:

Thomas Koster, Hardlopen met rollator
Toelichting: Zag er erg mooi en netjes uit. Alles tip top in orde. Pakkende tekst en bracht een duidelijke boodschap over met veel humor.

 

3e plaats:

De Bobby's: kinderen: Aimee, Mick, Sanna, Suze, Thymon, Maureen,  Lize, Amber, Cheleste, Amelia en Raphaella
Toelichting: grote bobslee, kwam sterk over, veel deelnemers wat erg leuk oogt en voor veel gezelligheid zorgt, zagen er allemaal erg mooi verkleed uit.
 
De kinderjury laat weten dat er volgend jaar een extra prijs ingevoerd wordt, de aanmoedingsprijs, voor diegene die nét geen 1, 2 of 3e plaats heeft behaald.