Lichtoptocht en najaarsfeest

13/10/2017

De Eefdese buurten hebben weer hun uiterste best gedaan om een praalwagen te maken voor de jaarlijkse lichtoptocht in Eefde. De optocht wordt begeleidt door de muziekverenigingen 'de Harmonie' en 'Concordia'. Vanaf 19.00 uur kan iedereen de verlichte praalwagens komen bewonderen.

De route van de wagens: Kazernestraat/Kazerneplein/Boedelhofweg/Schoolstraat/Zutphenseweg/Beeklaan/ Nachtegaalstraat/Julianalaan/Zutphenseweg/Jolinkweg/Papaverhof rechts/Wikkelaan/Schruinklaan/Ensinkweg/Haverkerweg/Bargeweg eindpunt is het Triverseplein.

Op het Triverseplein is een tribune en ruimte waar alle buurten hun praalwagen 1 minuut lang mogen presenteren. Het publiek heeft dan ook de mgelijkheid de wagen in alle rust te bekijken.

De kinderen die deelnemen aan de lichtoptocht worden apart beoordeeld. De prijsuitreiking van de kinderen zal tussen 21.00 en 21.30 plaatsvinden.

Om 21.00 uur gaat de zaal open bij 't Hart en zal de band "Curls on Fire" optreden. Entree is gratis. Op de tap zal ook bokbier verkrijgbaar zijn. Rond 22.30 is dan de prijsuitreiking van de lichtoptocht.