Klaas Bron lid in de Orde van Nassau

26/04/2016

Oud voorzitter Klaas Bron van de Oranjeverening Eefde heeft vanochtend een lintje mogen ontvangen op het gemeentehuis te Lochem. Als oranjevereniging hebben wij de aanvraag voor een koninklijke onderscheiding ondersteund.

Vanmiddag van 15:30 - 17:30 is er een receptie in 't Hart om hem te feliciteren met zijn benoeming als lid in de Orde van Oranje Nassau.

Op 10 april 2002 trad Klaas toe tot het bestuur van de Oranjevereniging Eefde. Om in 2003 het voorzitterschap van Cor Rouwenhorst over te nemen.

Klaas heeft de nieuwsjaarsreceptie opgezet, waarvoor alle verenigingen van Eefde zijn uitgenodigd. Het doel is de contacten onderling te verstevigen en samenwerking mogelijk te maken. Dit resulteerde o.a. in de tentfeesten met kermis, Helden van Eefde, het invoeren van een nieuw muntensysteem etc.

De vereniging kon groeien, door sponsoring, collectes en lidmaatschapgelden.

Klaas weet de juiste mensen te benaderen en te motiveren om samen iets op te zetten. Hij is een belangrijke verbindende factor binnen de vereniging, maar ook voor het dorp Eefde. Hij staat dag en nacht klaar voor de vereniging, wij kunnen altijd op hem rekenen.