Kermis komt naar Eefde

11/05/2016

Het is bijna zover! Op 2, 3 en 4 juni beginnen de dorpsfeesten in Eefde weer.

Donderdag 2 juni starten de dorpsfeesten om 14.30 uur met de opening van de kermis. Die avond om 20.00 uur strijden kandidaten om de titel "held van Eefde" onder begeleiding van harmonieorkest Concordia.

Vrijdag 3 juni zijn er voor de basisschool gaande kinderen in Eefde vanaf 13.30 uur allerlei activiteiten in en rond de tent, met als afsluiting een rondje in één van de kermisattracties. Om 19.00 uur starten we met het vogelschieten. Wie zal dit jaar de schutterskoning(in) worden? Vanaf 22.45 uur treedt de CU rockband op in de feesttent.

Zaterdag 4 juni wordt er samen met volleybalvereniging VIOS het beachvolleybal georganiseerd. De wedstrijden starten vanaf 12.00 uur. In de avond zal de band Melrose vanaf 21.00 uur in de tent spelen. De avond en daarmee ook de dorpsfeesten zal afgesloten worden door DJ Martin.

Vergeet niet u ledenpas mee te nemen bij de festiviteiten in de tent en het vogelschieten!