Programma Oranjefeesten 2019

                          

Koningsspelen 12 april  

Programma volgt nog
 

Oranjefeesten  25-27 april

Donderdag 25 April (19:00 - 24:00)

Avondspelen (start 19:00)
 

Tijdens de avondspelen wordt in door de buurt teams gestreden om de meeste punten. Hierbij zijn er een vijftal activeiten gepland (onder voorbehoud)

  1. NIEUW Levend 'Mens erger je niet' 
  2. Sjoelen
  3. Klaverjassen
  4. Darten
  5. Escape Room

Muziek avond (start 21:30)

Vorig jaar deed Brian Christopher voor het eerst Eefde aan. Het publiek moest eerst even wennen aan deze Engelse artiest. Maar al na een paar nummers nam de energie in de zaal toe en werd het publiek getrakteerd op een spetterend optreden van deze gitaarvirtuoos. Sluit Eefde dit jaar definitief deze internationale artiest in haar armen? 

https://www.briancristopher.com

Vrijdag 26 april (19:30 - 01:30)

Playbackshow (start 19:30)

Dit jaar is de playbackshow geen onderdeel meer van de buurtspelen. Er is dit jaar een open inschrijving.

Oranjebal (start 21:30)

Sinds 2005 timmeren deze rasmuzikanten al hard aan de weg om elk feest onvergetelijk te maken. Waar ze vroeger aan de Kroepinsweg begonnen als kindsterretjes, zijn ze uitgegroeid tot één van de vetste bands uit het oosten des lands. De vijf rockers zorgen samen met de beeldschone zangeres Ylse, dat bijna elk genre tijdens een medley op je afgevuurd wordt! Met meeslepende medley’s en verrassende mashups laten ze een indruk achter die voor altijd in het geheugen gegrift zal staan. Deze energieke band heeft het allemaal. Door de special effects zoals CO2 & confetti kanonnen kan elk feest tot een nóg hoger level getild worden! Met honderden optredens in de benen, zit het feest maken hen in de genen.

Zaterdag 27 april (11:00 - 01:30)

Aubade (start 11:00)

Meer info volgt

Buurtspelen (start 13:30)

Meer info volgt

Feestavond (start 21:30)

Met hun spetterende optreden van The Sjefs tijdens het najaarsfeest speelden ze de hele zaal plat. Deze drie boezemvrienden geven 300% tijdens hun explosieve shows en zijn daarom een zeer geliefde band in feesttenten en op festivals. Door hun fenomenale interactie voelen The Sjefs perfect aan welke ingrediënten nodig zijn voor een onvergetelijke avond. Niets staat vast, alles mag, maar stil staan is onmogelijk. Laat je overvallen door een mix aan muzikale originaliteit, een retestrakke show en een trio dat lekkerder is dan je stoutste dromen!