Feestavond

Schutterskoning 2016

Archief:
05/06/2016

Eefde heeft een nieuwe schutterskoning en wel Gerrit Menkveld sr. In de middag tijdens de kinderactiviteiten werden onder de jeugd Duco Majoor en Ivanka Jansen het schutterspaar.

Bokbieravond

Op zaterdag 17 oktober organiseerde de Oranjevereniging Eefde samen met stichting het Hart het najaarsfeest dat in het thema van bokbier stond. Tijdens het feest werden drie verschillende bokbieren geschonken: Grolsch bokbier, La Chouffe en La Trappe.

Vooraf konden de gasten deelnemen aan een stamppotbuffet. Op de feestavond draaide DJ Tommy Top 40 hits, oldies en R&B hits. Al met al een geslaagde avond!

feestavond 5 juni

een zeer gezellige avond onder leiding van 5 Brothers en dj Bacchie.

Oktoberfeest

Oktoberfeest 2014

OKTOBERFEEST!!

22/08/2014

Op zaterdag 18 oktober a.s. vindt ons jaarlijks najaarsfeest plaats met als thema

"OKTOBERFEEST"

Houd je agenda dus vrij voor weer een oer-gezellig avondje uit.

Feestavond 14 juni

De feestavond met de Perfect Showband op zaterdagavond 14 juni was weer één groot feest!! De foto's bewijzen dat.....

Deze foto's zijn gemaakt door Rene Brigg

Zaterdag 26 april: viering Koningsdag

05/04/2014
Klokken luiden de feestdag in en muzikale rondgang m.m.v. “Concordia” en
 “De Harmonie”.
Start vanaf  marktpleintje aan de Schoolstraat!

Abonneren op RSS - Feestavond