Lichtoptocht

De Eefdese buurten presenteren zich in een optocht met verlichte wagens in een jaarlijks ander thema. De muziekverenigingen “De Harmonie” en “Concordia” zorgen voor de muzikale omlijsting.

Winnaars lichtoptocht 2017

21/10/2017

Trots zijn wij op onze buurten, we danken iedereen voor al hun inzet. Het was een zeer geslaagde en goed bezochte optocht.

De uitslag van de optocht:

1. Boedelhofweg

2. Bloemhof

3. Spijkwijk

Bij de kinder lichtoptocht hebben de Achterhoekse Kniepertjes gewonnen. Nogmaals gefeliciteerd allemaal.

Lichtoptocht en najaarsfeest

13/10/2017

De Eefdese buurten hebben weer hun uiterste best gedaan om een praalwagen te maken voor de jaarlijkse lichtoptocht in Eefde. De optocht wordt begeleidt door de muziekverenigingen 'de Harmonie' en 'Concordia'. Vanaf 19.00 uur kan iedereen de verlichte praalwagens komen bewonderen.

De route van de wagens: Kazernestraat/Kazerneplein/Boedelhofweg/Schoolstraat/Zutphenseweg/Beeklaan/ Nachtegaalstraat/Julianalaan/Zutphenseweg/Jolinkweg/Papaverhof rechts/Wikkelaan/Schruinklaan/Ensinkweg/Haverkerweg/Bargeweg eindpunt is het Triverseplein.

Lichtoptocht

Een creatieve geslaagde optocht van de buurten.

winnaar boedelburen met Lucky Luke

2e bloemhof met Sponsbob

3e eefsche veld met Donald Duck

Lichtoptocht 26-4-2015

Lichtoptocht buurten 26-4-2015

WIJZIGING ROUTE LICHTOPTOCHT

25/04/2015

Het feit dat de kruising Schurinklaan Bargeweg opgebroken is vanwege de Traverse, is er een wijziging in het laatste deel van de route van de lichtoptocht:

.... Julianalaan/Zutphenseweg/(tot het Nuesink) / Ensinkweg/Egginkskamp/Bargeweg/ Havekerweg = einde optocht.

De wijk Papaverhof/Wikkelaan slaan we dit jaar dus over.

UITSLAGEN BUURTSPELEN 2014

27/04/2014

Vier dagen hebben de Eefdese buurten een sportieve strijd geleverd. Hieronder vindt u de definitieve uitslagen van de Avondspelen, Playbackshow, Lichtoptocht en Buurtspelen.

UITSLAG KINDER- LICHTOPTOCHT

27/04/2014

Aan de lichtoptocht doen ook kinderen mee. Ze zijn allemaal prachtig uitgedost in mooie zelfgemaakte wagens en andere vervoermiddelen. Deze groep wordt apart beoordeeld door een jury.

De uitslag van de kinderlichtoptocht is als volgt:

UITSLAG LICHTOPTOCHT

27/04/2014
Op verzoek van de buurten is de jurering van de wagens van de lichtoptocht anders van opzet.
Voor de jurering wordt in 2014 gekozen voor twee beoordelingen:

1. beoordeling door jury OVE:

de wagen en act wordt in zijn geheel beoordeeld, ook tijdens de bouw komen zij de wagens 1 of 2 keer bezichtign en keuren (hierbij wordt ook gelet op   maatvoering en veiligheid)

Lichtoptocht

Foto verslag van de lichtoptocht buurten.

Abonneren op RSS - Lichtoptocht