Kroonledendag

Speciaal voor onze Kroonleden organiseren wij een extra uitje.

Dit kan uiteenlopen van een speciale VIP-behandeling bij een evenement dat door ons georganiseerd wordt of een extra uitje. Dit was de eerste keren was dit naar Paleis het Loo te Apeldoorn of de Accell Group waar onder andere de Sparta fietsen onder valt.

Kom ons helpen met het organiseren van deze dag en neem deel in de kroonledencommissie.

Kroonledendag 2016

Rondleiding Sparta fabriek

Kroonledendag 2016

Archief:
05/10/2016

Op 7 september jl. zijn we met een select groep mensen op bezoek geweest bij Accell Group in Apeldoorn. Deze fabriek blijkt een groot internationaal distributiecentrum te zijn voor maar liefst 26.000 fietsonderdelen en accessoires.

Kroonledenuitje 8 november 2015

De eerste kroonledendag was zondag 8 november j.l. We hebben groot uitgepakt en dit in stijl gevierd bij Paleis het Loo te Apeldoorn.

Verslag eerste kroonledendag

Archief:
09/11/2015

De eerste kroonleden dag was zondag 8 november j.l. We hebben groot uitgepakt en dit in stijl gevierd bij Paleis het Loo te Apeldoorn.

In de oude garage bij het paleis was koffie met appelgebak geregeld als ontvangst. Met in totaal bijna 30 personen was er direct een gezellig sfeertje. We werden in drie groepen verdeeld. Elke groep kreeg een gids, die ons alles kon vertellen over het paleis.

Wist u dat:

08/11/2015
Paleis het Loo

Voor het eerst in onze geschiedenis organiseren wij  voor onze Kroonleden de Kroonledendag.

Speciaal voor de Kroonleden die onze vereniging een warm hart toedraagt in meerdere opzichten organiseren wij deze dag.

Alle Kroonleden hebben persoonlijk een uitnodiging gekregen.

Wanneer u ook mee wilt gaan en wilt genieten van deze dag, dan kan dat. Word Kroonlid en alles is geregeld.

Abonneren op RSS - Kroonledendag